Vetspuiten en accessoires

Vetspuiten zijn het meest gebruikte smeertechnische gereedschap voor het doorsmeren van lagers met vet. Vetspuiten zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen waarvan de handschaarvetspuit de meest bekende en voorkomende is. Naast de handschaarvetspuit leveren wij ook de eenhands (knijp) vetspuit en Alemite accuvetspuiten. Ook hebben wij vetspuiten met kleurencode en transparante cilinders dat deel uitmaakt van ons breed assortiment.

Op het gebied van accu vetspuiten leveren wij alleen de beste vetspuit op de markt, te weten de Alemite. Alemite staat al 100 jaar voor kwaliteit en innovatie. De 596 serie is een 20V Li-ion accu vetspuit die is uitgerust met een display voorzien van een vetafgiftemeter. Dit is de meest verkochte accu vetspuit. Voor de meest veeleisende gebruiker is de 597 serie welke is afgeleid van de vertrouwde 596 machine maar is uitgerust met een 4Ah accu.

Pagina 1 van 3
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »