TECH SERIES - GEREEDSCHAPSWAGEN 9 LADEN - DIAMOND BLACK/ZWART

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 2

Dit innovatieve en moderne model is verkrijgbaar in 2 basis kleuren: zwart en wit. De ladegrepen zijn verkrijgbaar in 4 kleuren, mede hierdoor is de gereedschapswagen/kist aanpasbaar naar de stijl die bij uw werkplaats past. Dit in combinatie met de motorsport wielen maakt dit een echte “eye-catcher” in de werkplaats.  Daarnaast beschikken alle Tech Serie karren over een papierrolhouder, afneembare prullenbak & geintegreerd RVS topblad met opbergvlakken.

Constructie:

De Tech Serie heeft zijn robuustheid te danken aan de door SP Tools gepattenteerde “Dog-bone” Constructie. De volledig geboute constructie is zo gebouwd dat deze kar maar liefst 420kg kan dragen. Ook zorgt deze constructie voor een langere levensduur van uw gereedschapswagen. 

Door de kunststof hoekbescherming is er minder kans op ernstige beschadigingen aan uw kar. Alle Tech Series beschikken over heavy duty kogelgelagerde ladegeleiders met softclose. Daarnaast zijn alle laden standaard uitgerust met het “SP Clicklok” systeem (ladevergrendeling). Eveneens zijn alle laden 100% uittrekbaar.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »